דפים

יום שישי, 1 בינואר 2016

עוף מבושל ליום שישי

הצבע שלו עמוק כמו ים בשקיעה נהדרת והטעם.... אוי הטעם, מאכל מבית אמא שאני הכי אוהב עם אורז לבן וחלה מתוקה בשבת,
מכין עם טחינה טובה תוצרת בית וסלט ירקות קצוץ דק דק דק.
טוב עכשיו אחרי שגירתי אתכם הנה המתכון:

10 כרעיים ללא עור ומופרדים
2 בצלים בינוניים קצוצים
4 שיני שום קצוצות
כוס ציר מרק עוף או כף אבקת מרק עוף
חצי כף אבקת מרק בצל
250 גרם רסק עגבניות ואפשר גם עם עגבניות מרוסקות
שמן זית לטיגון
כפית פפריקה בשמן
מלח 
פלפל
ליטר מים רותחים
אופן ההכנה:
בסיר גדול יוצקים את השמן ומטגנים את הבצל עד שקיפות,
מוסיפים את השום ומערבבים, לאחר השחמה מוסיפים את רסק העגבניות ומביאים לרתיחה אחת תוך כדי ערבוב.
לאחר מכן מוסיפים את המיים הרותחים וכל התבלינים ומערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
מכניסים פנימה את כל חלקי העוף, מנמיכים את האש והולכים לישון שעתיים.
הריח בבית כבר יעיר אתכם אל תדאגו.

ככה זה נראה לפני:




זה דומה בערך לחמאת עוף כשאוכלים את זה, אני לא סתם מבטיח, זה מעדן עולמי.