דפים

יום שני, 15 ביוני 2015

פשטידת קישואים הכי קלה בעולם


מצרכים:

5-6 קישואים 
2 תפוחי אדמה גדולים
2 בצלים בינוניים
5 שיני שום כתוש
3 ביצים
חצי כוס שמן -אני אוהב שמן זית וחצי כפית שמן שוםשום, מוסיף ארומה נהדרת
כוס וחצי קמח תופח
חצי כוס פירורי לחם - לא חייב
מלח
פלפל
כף אבקת מרק עוף.

להכנה:
מגרדים את הקישואים,תפו"א והבצל בפומפיה גסה לתוך קערה, מוסיפים את ייתרת המרכיבים חוץ מהפרורי לחם ולשים.
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
משמנים תבנית ומפזרים את הפרורי לחם מלמטה ושופכים את התערובת פנימה.
מכניסים לתנור ל- 40 דקות עד לקבלת שכבה חומה יפה מלמעלה.

פשטידה קלילה, טעימה בלי יותר מידי בלאגאן





4 תגובות:

  1. אכן אנסה כי המתכון נראה מוצלח מאד. תודה !!

    השבמחק
  2. נעלמת,התגעגעתי, מקווה שהכל טוב אצלכם

    השבמחק
  3. כמה פשוט זה נראה.
    אז למה אני לא ממש מלהב מהכנת כאלה? כדאי באמת לנסות, כי זה נראה ממש טוב.

    להתראות, ידידי!

    השבמחק