דפים

יום שני, 15 ביוני 2015

פשטידת קישואים הכי קלה בעולם


מצרכים:

5-6 קישואים 
2 תפוחי אדמה גדולים
2 בצלים בינוניים
5 שיני שום כתוש
3 ביצים
חצי כוס שמן -אני אוהב שמן זית וחצי כפית שמן שוםשום, מוסיף ארומה נהדרת
כוס וחצי קמח תופח
חצי כוס פירורי לחם - לא חייב
מלח
פלפל
כף אבקת מרק עוף.

להכנה:
מגרדים את הקישואים,תפו"א והבצל בפומפיה גסה לתוך קערה, מוסיפים את ייתרת המרכיבים חוץ מהפרורי לחם ולשים.
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
משמנים תבנית ומפזרים את הפרורי לחם מלמטה ושופכים את התערובת פנימה.
מכניסים לתנור ל- 40 דקות עד לקבלת שכבה חומה יפה מלמעלה.

פשטידה קלילה, טעימה בלי יותר מידי בלאגאן