מצרכים:
5-6 קישואים
2 תפוחי אדמה גדולים
2 בצלים בינוניים
5 שיני שום כתוש
3 ביצים
חצי כוס שמן -אני אוהב שמן זית וחצי כפית שמן
שוםשום, מוסיף ארומה נהדרת
כוס וחצי קמח תופח
חצי כוס פירורי לחם - לא חייב
מלח
פלפל
כף אבקת מרק עוף.
להכנה:
מגרדים את הקישואים,תפו"א והבצל בפומפיה גסה
לתוך קערה, מוסיפים את ייתרת המרכיבים חוץ מהפרורי לחם ולשים.
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
משמנים תבנית ומפזרים את הפרורי לחם מלמטה ושופכים
את התערובת פנימה.
מכניסים לתנור ל- 40 דקות עד לקבלת שכבה חומה יפה
מלמעלה.
פשטידה קלילה, טעימה בלי יותר מידי בלאגאן
אכן אנסה כי המתכון נראה מוצלח מאד. תודה !!
השבמחקתודה שמח שאהבת
מחקנעלמת,התגעגעתי, מקווה שהכל טוב אצלכם
השבמחקכמה פשוט זה נראה.
השבמחקאז למה אני לא ממש מלהב מהכנת כאלה? כדאי באמת לנסות, כי זה נראה ממש טוב.
להתראות, ידידי!