הסתכלתי במגירת הגבינות ביום שישי וראיתי שיש כמה כאלו.
אמרתי חייבים להכין פשטידה
עכשיו אני קטוגני - מה עושים?
יאללה מתכון עם קמח שקדים
נתחיל:
300 גרם קמח שקדים
2 שקיות תרד
2 כפות פסיליום - טחון דק
3 ביצים
3/4 כוס שמן זית
4 כפות שמנת מתוקה
שקית אבקת אפיה
150 גרם גבינה קשה מגורדת
2 גבינות רכות
מלח
פלפל
מעט עגבניות שרי שהיו בבית
איך מכינים:
מערבבים את כל היבשים,
מוסיפים את השמן וממשיכים לערבב,כנ"ל את הביצים.
מגרדים את הגבינה ומוסיפים את הגבינות פנימה ומערבבים הכל יחד לעיסה,
מבשלים את התרד במיים רותחים עד להתרככות, שוטפים במים קרים וקוצצים
מכניסים לתוך הבלילה ומערבבים
מתבלנים וטוענים לתיקון טעמים(אני לא פוחד לטעום גם אם יש ביצים חיות)
במידה והבלילה רטובה מידי אפשר להוסיף עוד קמח שקדים.
נייר אפיה על פיירקס, משמנים מעט את נייר האפיה ומשטחים את הבלילה.
לתנור ל 160 מעלות סדר גודל 40 דקות עד שמשחים ו...
בתאבון
לו קה דישו אל דיו
lo que dios dijo
קצת תמונות שתבינו על מה מדובר
נשמע טוב. מה זה פסיליום?
השבמחקסוג של צמח שסופג נוזלים - איזה כיף שחזרת\
מחקותשלחי קישור לבלוג שלך
השבמחקגיל, הקישור לבלוג של שיק: https://shik10.blogspot.com/
השבמחקשניכם רשומים כחברים ב"קהילת אתר פרפרים - הבלוגוספרה שלנו"
דף הראשי של האתר תוכל למצוא קישור לכל בלוג ובלוגר/ית בקהילה.
באתר תוכל גם להתעדכן בזמן אמת בכל פוסט שמתפרסם על ידי הבלוגרים החברים, בקישור:
https://isra-parparim.blogspot.com/
קנקן, מנהל פרפרים