דפים

יום שבת, 31 בדצמבר 2016

לחם בירה קל להכנה



לכולם יש כזה אז גם אני ניסיתי ,לחם בירה, בצק בעשר דקות עבודה אולי קצת פחות.

נעבור מיד למתכון כי ממש אין זמן:

מצרכים:



4 כוסות קמח(אני השתמשתי בקמח מלא)

2 כפות סוכר חום

1 כפית מלח

1 שקית אבקת אפיה

בקבוק בירה או פחית 330 מ"ל

1 כף טימין

1 כף רוזמרין

1 כף אורגנו

1 כף בזיליקום

כפית פפריקה אדומה מתוקה.

4 שיני שום כתושות.

לקריספיות:

ביצה טרופה

זעתר

אופן ההכנה:

1.בתוך קערה מערבבים את כל החומרים חוץ מהבירה.

2.שופכים את הבירה לאט לאט ולשים עד לקבלת בצק סמיך.

3.מחממים תנור ל - 180 מעלות.

4.את הבצק שמים בתוך תבנית עם נייר אפיה משומן,דפנות גבוהות לתפיחה.

5.מורחים את הבצק בביצה ומפזרים זעתר מלמעלה.

5.אופים כארבעים דקות ובודקים באמצעות קיסם, אם יצא יבש זה מוכן.

6.משאירים לקירור כחצי שעה(לא לחתוך כשחם,הוא מתקשה קצת בפנים)



יצא טעים בטירוף - לא נשאר כלום תוך יום.

תמונות: