דפים

יום שני, 11 באפריל 2016

קציצת תרד מיוחדת

ת'אמת אני קצת מופרע וכשעשיתי את המתכון הזה הוא הגיע בכלל מקציצות פרסה ולא מתרד, הקציצות עשויות בצורה מיוחדת שאני לא חושב שמישהו אי פעם הכין אותם כך, אז יאללה למתכון:


מצרכים:
קילו עלי תרד תורכי שטופים
כוסברה קצוצה דק
חצי חבילת נענע קצוצה דק
6 עלי סלרי רק עלים קצוצים דק
2 בצלים
4 שיני שום
2 תפוחי אדמה גדולים יחסית
5 ביצים
כוס וחצי קמח מצה
מלח
פלפל
כף אבקת מרק עוף
פפריקה אדומה בשמן
שמן לטיגון


איך מכינים:
פה עשיתי מה שאף אחד לא עושה לפי דעתי.
הכנסתי את התרד,התפוחי אדמה והשום ל....מטחנת בשר, כן נו אל תצחקו
זה טחן את הכל, סיננתי את המים ככל שניתן.
הוספתי את ייתרת החומרים, לשתי עד לקבלת תערובת לא קשה מידי ולא רכה מידי וטיגנתי בשמן עמוק.
אתם לא מבינים איזה טעים יצא -כמו קציצות פלאפל של פסח.
מטורף ממש - "אתם זוכרים איך נראית פיתה"?
"פיתה זה לא העגול, הלבן הזה ששמים בתוך הפלאפל"?