דפים

יום שבת, 12 בדצמבר 2015

מתכון לדגים בתנור





10 דגי דניס מפולטים עם ריח של ים טריים טריים

אני אוהב אותם בפשוט לגמרי
מתכון:
10 דגי דניס מפולטים או שלא
שמן זית לשימון התבנית
150 גרם חמאה מלוחה מומסת
5-6 שיני שום כתושות
מיץ מחצי לימון
מלח 
פלפל
עשבי תיבול - אנחנו אוהבים כוסברה

איך מכינים:
מניחים נייר אפייה על התבנית.
משמנים את הנייר במעט שמן זית.
מניחים את הדגים.
על הדגים מניחים את עשבי התיבול בצורתם הטבעית. 
את השום, לימון והחמאה מערבבים ביחד ושפכים על הדגים.
מלח גס מלמעלה.
פלפל שחור.
עוטפים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור על חום של 160 לחצי שעה.
לאחר מכן, מורידים את נייר הכסף ומשנים את התנור לגריל בגובה 200 מעלות עד להשחמה קלה של הדגים.
לא להרבה זמן שלא התייבשו.
מוציאים ואוכלים חם חם!!!

תזהרו על האצבעות שלכם.....
בתאבון!!!