דפים

יום שני, 31 באוקטובר 2022

תבשיל זיתים מרוקאיים

 קוראים לזה זיתים מרוקאיים אבל אני תורכי

אז נקרא להם זיתים תורכיים בטעם מרוקאיים - יאללה לעבודה בלאבש


מה צריך:


קופסת זיתים ללא חרצנים לאחר סינון

בצל גדול קצוץ

שמן זית

כף פלפלצומה

פפריקה

2 גמבות חתוכות לקוביות

2 פלפל חריף או אחד לפי מה שבא לכם

קופסת עגבניות מרוסקות

חצי כפית מלח

רבע כפית פלפל

כפית שטוחה פפריקה מרוקאית בשמן

כוס מים רותחים.


איך מכינים:

בסיר עם שמן זית מטגנים קצת את הבצל

מוסיפים את כל הירקות וממשיכים לטגן עוד 5 דקות בערך

מוסיפים את המים, את העגבנית והתבלינים.

מרתיחים פעם אחת ומתקנים תיבול

מכניסים את הזיתים ומשאירים על אש נמוכה כרבע שעה עד עשרים דקות לצמצום נוזלים 

ויאללה תחגגו - זה טעים להתעלף










תגובה 1: