דפים

יום שלישי, 4 בספטמבר 2018

רול שוקולד


הנה עוד מתכון מבית אמא שהמון אנשים מכירים:

מצרכים:
חצי קילו פתי בר
150 גרם חמאה
4 כפות קקאו 
2 חבילות שוקולד מריר
כוס סוכר
מיכל שמנת לקפה ריצ' פרווה
חצי כוס מים רותחים
2 כפיות ויסקי משובח
2 כפיות רום
טיפ: ניתן לוותר על השמנת ולשים כוס וחצי של מים רותחים,במידה ורוצים חלבי אז חלב.

אופן ההכנה:
שוברים את הפתי בר לחתיכות איך שבא לכם.
  1. על הגז בתוך סיר ממסים את המרגרינה
  2. מוסיפים את השוקולד וממסים תוך כדי ערבוב
  3. מוסיפים את כל הנוזלים תוך כדי ערבוב
  4. מוסיפים את הסוכר תוך כדי ערבוב ומגיעים לתערובת אחידה
  5. שופכים את הפתי בר השבור לסיר ומערבבים עד שכולם מכוסים בשוקולד ומכבים את האש
  6. נותנים לתערובת להתקרר מעט - כעשר דקות
  7. פורסים ניילון נצמד על השיש,מוציאים מן התערובת לניילון ומגלגלים לנקניק.
  8. מכניסים לפריזר לשעה.
  9. חצי שעה לפני ההגשה להוציא מהפריזר,לחתוך ולהגיש.

אין אכזבות - רק ביקורות טובות ,מבטיח!!!
תמונות:
מצרכים:






 תערובת לאחר המסה:


מכניסים את הפתי בר ומערבבים:


מסדרים על הניילון:



לפריזר:

מוכן וחתוך:





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה