הנה עוד מתכון מבית אמא שהמון אנשים מכירים:
מצרכים:
חצי קילו פתי בר
150 גרם חמאה
4 כפות קקאו
2 חבילות שוקולד מריר
כוס סוכר
מיכל שמנת לקפה ריצ' פרווה
חצי כוס מים רותחים
2 כפיות ויסקי משובח
2 כפיות רום
טיפ: ניתן לוותר על השמנת ולשים כוס וחצי של מים רותחים,במידה ורוצים חלבי אז חלב.
אופן ההכנה:
שוברים את הפתי בר לחתיכות איך שבא לכם.
- על הגז בתוך סיר ממסים את המרגרינה
- מוסיפים את השוקולד וממסים תוך כדי ערבוב
- מוסיפים את כל הנוזלים תוך כדי ערבוב
- מוסיפים את הסוכר תוך כדי ערבוב ומגיעים לתערובת אחידה
- שופכים את הפתי בר השבור לסיר ומערבבים עד שכולם מכוסים בשוקולד ומכבים את האש
- נותנים לתערובת להתקרר מעט - כעשר דקות
- פורסים ניילון נצמד על השיש,מוציאים מן התערובת לניילון ומגלגלים לנקניק.
- מכניסים לפריזר לשעה.
- חצי שעה לפני ההגשה להוציא מהפריזר,לחתוך ולהגיש.
אין אכזבות - רק ביקורות טובות ,מבטיח!!!
תמונות:
מצרכים:
מכניסים את הפתי בר ומערבבים:
מסדרים על הניילון:
לפריזר:
מוכן וחתוך:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה