זה מתכון שאנו מכינים קבוע והוא מאוד טעים:
מצרכים:
3 כוסות אורז מלא
6 כוסות מים רותחים
בצל גדול חתוך לקוביות
4 גזרים קלופים ומגורדים
5 שיני שום כתושים
3 פלפלים אדומים חתוכים(גמבה)
שמן זית לטיגון
2 כפות אבקת מרק עוף
אופן ההכנה:
מחממים את השמן.
מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
מוסיפים את הגזר ומקרמלים קלות .
מוסיפים את השום והגמבות לעוד חמש דקות ומערבבים.
שופכים פנימה את האורז ומערבבים הכל ביחד לספיגת טעמים.
מכניסים פנימה את המים כאשר באחת מהכוסות מערבבים 2 כפות אבקת מרק עוף
שופכים פנימה ומערבבים הכל.
מביאים להרתחה פעם אחת.
מכסים את הסיר על אש קטנה ומחכים עד לצמצום כל הנוזלים.
תמונות:
הגזר הבצל והשום:
עם המיים:
לאחר הצמצום:
מוכן:
אנחנו חולים על זה, זה ממש טעים והאורז ...מעדן.
מצרכים:
3 כוסות אורז מלא
6 כוסות מים רותחים
בצל גדול חתוך לקוביות
4 גזרים קלופים ומגורדים
5 שיני שום כתושים
3 פלפלים אדומים חתוכים(גמבה)
שמן זית לטיגון
2 כפות אבקת מרק עוף
אופן ההכנה:
מחממים את השמן.
מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
מוסיפים את הגזר ומקרמלים קלות .
מוסיפים את השום והגמבות לעוד חמש דקות ומערבבים.
שופכים פנימה את האורז ומערבבים הכל ביחד לספיגת טעמים.
מכניסים פנימה את המים כאשר באחת מהכוסות מערבבים 2 כפות אבקת מרק עוף
שופכים פנימה ומערבבים הכל.
מביאים להרתחה פעם אחת.
מכסים את הסיר על אש קטנה ומחכים עד לצמצום כל הנוזלים.
תמונות:
הגזר הבצל והשום:
עם המיים:
לאחר הצמצום:
מוכן:
אנחנו חולים על זה, זה ממש טעים והאורז ...מעדן.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה