דפים

יום שישי, 16 בפברואר 2018

פשטידת פסטה קלה להכנה

הנה מתכון ממש נחמד ופשוט של פשטידה טעימה שהגבינות משאירות ועם של עוד בפה.

פרודוקטים:

1.5 ליטר מים
חבילת פסטה לא משנה איזו.
איך אפשר בלי
1 בצל 1שום ושמן זית.
גביע קוטג`
פטריות שמפיניון(או קופסת שימורים,או טריות לפי העדפתכם).
חצי כוס פרורי לחם מתובלים בטעם שאתם אוהבים(כן,כן אלו של השניצלים)
2 ביצים
200 גרם פרמזן לגירוד.(אפשר גם בלי אבל זה יותר טעים עם)
מלח
פלפל
אבקת מרק עוף או פטריות

איך מכינים:
מרתיחים את המיים בסיר,מכניסים את הפסטה פנימה,להוסיף למים כף שמן זית וחצי כף מרק עוף,מחכים עד שהפסטה מוכנה.
בינתיים קוצצים את הבצל,שום והפטריות,מזליפים שמן זית למחבת ומטגנים את הבצל,לאחר שהזהיב מוסיפים את השום והפטריות,מטבלים בחצי כפית מלח,פלפל לפי הטעם וחצי כף אבקת מרק עוף.
לאחר שהפסטה מוכנה מסננים את המים ומעבירים לפיירקס,אליה מוסיפים את תערובת הבצל,את הביצים,את הקוטג` ואת הפירורי לחם ומערבבים את הכל יחד,יש לשים לב שהביצים אכן התערבבו עם ייתר המרכיבים.
מגרדים את הפרמזן מלמעלה (לא להתקמצן)ומכניסים לתנור לשעה ב- 180 מעלות עד שזה נהייה קריספי.

מבטיח זה טעים בטירוף,ברגע שאני מוציא אותה מהתנור הילדים שלי אוכלים חצי ממנה על הדרך.

בתאבון - תהנו