נכון שאתם תמיד מחפשים את המתכון של הרוטב הזה, נו הטעים הזה , שהיה על הפוקצ'ה וזה שאישתו של ההוא עשתה.
אז החלטתי להביא כמה רטבים קלילים טעימים שיהיו בכל בית.
רוטב זיתים שחורים או ירוקים
3 כפות מיונז
2 כפות זיתים קצוצים מאיזה צבע שתרצו
1 כף פטרוזליה קצוצה
1 כף טימין קצוץ
1 שן שום כתושה
מערבבים את הכל יחד והנה לכם רוטב טעים בטירוף של זיתים.
רוטב פסטו
כל אחד עושה את הפסטו שלו כפי אהבתו,הבאתי את המתכון הקלאסי.
כוס עלי בזיליקום
2 כפות צנוברים קלויים
3 כפות שמן זית
2 כפיות מיץ לימון
2 שיני שום כתושות
מלח לפי הטעם
עדיף לכתוש במעבד מזון את הכל ולהוסיף מלח לפי הטעם,אחרי יום במקרר הטעמים מקבלים נפח אחר לגמרי.
רוטב שום
3 כפות מיונז/שמן זית
2 כפיות שום כתוש
חצי כפית מיץ לימון
פפריקה אדומה חריפה
כמון
זעתר
מערבבים היטב את כל החומרים ומשאירים סגור ל - 24 שעות במקרר לקבלת טעמים חזקים יותר.
אז החלטתי להביא כמה רטבים קלילים טעימים שיהיו בכל בית.
רוטב זיתים שחורים או ירוקים
3 כפות מיונז
2 כפות זיתים קצוצים מאיזה צבע שתרצו
1 כף פטרוזליה קצוצה
1 כף טימין קצוץ
1 שן שום כתושה
מערבבים את הכל יחד והנה לכם רוטב טעים בטירוף של זיתים.
רוטב פסטו
כל אחד עושה את הפסטו שלו כפי אהבתו,הבאתי את המתכון הקלאסי.
כוס עלי בזיליקום
2 כפות צנוברים קלויים
3 כפות שמן זית
2 כפיות מיץ לימון
2 שיני שום כתושות
מלח לפי הטעם
עדיף לכתוש במעבד מזון את הכל ולהוסיף מלח לפי הטעם,אחרי יום במקרר הטעמים מקבלים נפח אחר לגמרי.
רוטב שום
3 כפות מיונז/שמן זית
2 כפיות שום כתוש
חצי כפית מיץ לימון
פפריקה אדומה חריפה
כמון
זעתר
מערבבים היטב את כל החומרים ומשאירים סגור ל - 24 שעות במקרר לקבלת טעמים חזקים יותר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה