אכלנו בלונדון פירי םירי
כששאלתי את המוכר על מה מדובר
אמר שמדובר על עוף ברוטב אפריקאי שנקרא פירי פירי
רוטב פיקנטי וחרפרף
אז אמרתי אני לוקח אותו למקום אחר:
אסאדו ברוטב פירי פירי
מצרכים:
1.5 קילו אסאדו ללא העצם
שמן זית
שום כתוש
טריאקי
איך לעשות:
את האסאדו מרחתי בשמן זית בשום כתוש ובטריאקי
עטפתי בנייר אפייה ולתנור לשעתיים על 125 מעלות ולהוציא
חתכתי אותו לקוביות והלכתי להכין את רוטב הפירי פירי.
לרוטב:
2 כפות מהרוטב שאני אראה לכם
רוטב חדש של טעם וריח
אני אוהב את המוצרים שלהם
6 כפות שמן
מלח
גמבה אחת
5 שיני שום
2 כפות חומץ יין לבן
2 כפות ברנדי/ויסקי
כפית פפריקה
את כל זה מכניסים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מחית יפה ואדומה
מעבירים את הרוטב לסיר , מכניסים את האסאדו ומערבבים
מביאים לרתיחה פעמיים ומלקלקים את האצבעות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה