אחרי מאסטר שף
הדליק אותי הלחם בשר
התעצלתי להכין לחם עם שמרים אז החלטתי להכין לחם בירה.
כמות ל 12 לחמניות בערך
מצרכים ללחם
500 גרם קמח טופח
בירה לבנה אחת
מלח
אבקת שום
מערבבים הכל יחד עד לקבלת בצק אחיד, אם רטוב מידי להוסיף קמח , אם יבש להוסיף מעט בירה.
לאחר הכנת הבצק נכין את הבשר:
מצרכים
500 גרם בשר טחון עם שומן
כפית מלח
מעט פלפל
תבלין לסטייק
חופן צנוברים
בצל גדול קצוץ
בואו נעשה את זה:
קוצצים את הבצל ומטגנים עד הזהבה
מוסיפים את כל ייתר החומרים ומערבבים יחד.
ממתינים עד שהבשר יהיה מוכן
טועמים ומתקנים טיבול.
לוקחים עיגול בגודל אגרוף מהבצק
מרדדים לעובי מספיק כדי לקפל
מניחים כף בשר בפנים וסוגרים ללחמניה
את הלחמניה מניחים על הצד הסוגר.
את הבצק מורחים בביצה טרופה מלמעלה ומפזרים שומשום וקצח למי שרוצה.
מכניסים לתנור על 150 מעלות כ - 20 דקות ובודקים עם קיסם האם מוכן.
עד להשחמה קלה.
שימו לב לא לשרוף אותם.
בהצלחה
יוצא מטורף, טעים מאוד עם טחינה בצד.
לפני הכל - ברוך הבא. מתכון הכי קל שאפשר. אני מבין שהשמרים בבירה עוזרים להתפיח את הבצק, אך הלתת עצמו והאלכוהול עוזרים בתיבול הבצק עצמו. תודה לך ♥♥
השבמחק