דפים

יום שלישי, 2 בינואר 2018

עוגת פרווה לימונית טעימה

עוגת לימון טעימה ורכה 
עשיתי בשבת והילדים ליקלקו, מאה אחוז הצלחה
מצרכים:
2.5 כוסות קמח
3 ביצים
כוס וחצי סוכר
3/4 כוס שמן
מיכל קצפת צמחית 250 מ"ל
קורט מלח
קליפת לימון מגורדת 
2 שקיות אבקת אפיה
איך עושים:
מתחילים בהקצפה של הביצים עם הסוכר
ואח"כ מוסיפים את כל ייתרת החומרים
הבלילה מעט נוזלית, ככה היא צריכה להיות - זה בסדר
משמנים תבנית על השמן מפזרים 2 כפיות קוקוס
שופכים את הבלילה לתוך התבנית
לתנור שחומם מראש ל - 170 - 180 מעלות ל - 45 דקות
שימו בתוך התנור תבנית עם מים לריכוך העוגה
יוצאת סוף.
הילדים לוקלוקו