מצרכים:
3 כפיות אבקת קפה נמס
1 כף מים חמים
3 ביצים
3/4 סוכר חום
1 כוס קמח + 1/2 1 כפית א. אפיה
1 כף אבקת קקאו
150 גר' חמאה מומסת
2 כפות ליקר קפה
1 כף מים חמים
3 ביצים
3/4 סוכר חום
1 כוס קמח + 1/2 1 כפית א. אפיה
1 כף אבקת קקאו
150 גר' חמאה מומסת
2 כפות ליקר קפה
אני הוספתי - 150 גרם שוקולד מריר מומס במקום ליקר
הקפה.
לסירופ:
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס מים
3 כפיות אבקת קפה נמס
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס מים
3 כפיות אבקת קפה נמס
הכנה:
מערבבים את הקפה עם המים החמים עד שהוא נמס.
מקציפים במיקסר את הביצים במשך 10 דקות לקבלת
קציפה בהירה. מוסיפים את הסוכר בהדרגה תוך הקצפה רצופה. מוסיפים את הקמח והקקאו
ומקפלים לתערובת. מוסיפים את החמאה והקפה המומס, מערבבים.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-35
דקות.
מכינים
את הסירופ: שמים בסיר קטן את הסוכר, המים ואבקת הקפה. מערבבים על להבה קטנה עד שכל
הסוכר נמס. מביאים לרתיחה. יוצקים את הסירופ החם על העוגה בעודה חמה. אפשר גם
לשמור קצת מהסירופ בצד ולהגיש עם העוגה.-איך אומרים?
צה"ל לא אחראי
אחרי כזאת המלצה חמה, אנסה לשבת. תודה על השיתוף.
השבמחקמגרה...תודה
השבמחקהעיקר שהמשפחה מרוצה ממה שהאבא מכין :)
השבמחקיאמי
השבמחקאילנית12
יא גיל, בוקר אור,
השבמחקעוגת נס קפה לצד נס קפה - מתאים לי. מתי לבוא?
:)
אחלה מתכון. נקרא בהחלט פשוט להכנה וטעים ,
תודה ☺♥
נראית עסיסית ומזמינה. תענוג!
השבמחקהמשך שבוע טוב, ידידי!
יאמי יאמי ♥
השבמחקטעים מאוד תודה גיל
השבמחק