מביא לכם פה מתכון לאוסובוקו רך וטעים
מצרכים:
4 חתיכות אוסבוקו מלאות בשר
4 בצלים
3 בצל ירוק
1 בצל סגול
2 בטטות
2 תפוחי אדמה
2 גזרים
4 כפות קמח
6 שיני שום כתושות
מלח
פלפל
כפית כמון
כפית פפריקה
כפית קאיג'ין
כוס יין
4-5 כוסות מים רותחים
שמן זית לטיגון
איך מכינים:
לוקחים את חתיכות האוסובוקו ומקמחים אותם טוב טוב
בסיר גדול מחממים את שמן הזית ושמים את האוסובוקו לסגירה משני הצדדים.
בינתיים קוצצים את כל הירקות גס
מוציאים את האוסובוקו לצלחת בצד
ומכניסים את הבצלים לשמן