מתכון ממש נחמד שנתנו לי לברוקולי - לא יודע מי המקור.
מצרכים:
ברוקולי טרי - אני השתמשתי ב -4 ראשים.
סיר מים רתוחים
חצי כוס סומסום
חמש שיני שום
שמן זית לטיגון
מלח
פלפל
רוטב סויה לפי הטעם
מה עושים עם כל זה:
מכניסים את הברוקולי לתוך סיר מים רותחים עם מעט מלח לרבע שעה.
משמנים את המחבת בשמן זית לטיגון.
לאחר שהתחמם מטגנים את הסומסום יחד עם השום.
מוציאים את הברוקולי מהמים וחותכים לפרחים.
מכניסים לתוך השומשום והשום ומערבבים.
מוסיפים מלח, פלפל וסויה ומערבבים שוב.
טועמים ומשפרים תיבול.
זה מעדן אמיתי מהיר וקל להכנה.
אפשר גם לשים במחבת מיכל שמנת לבישול
להוסיף כפית חרדל
לתבל במלח ושום גבישי - למזוג על הברוקולי ולאכול
תודה ל - NOOGAMOON מתפוז על הרעיון.
תודה
השבמחק