דפים

יום שלישי, 9 בינואר 2018

שמלי או טישפישטי?


שני מאכלים תורכים טעימים, עוגות למעשה טעימות ומתוקות מלאות דבש.

מתכון:
חצי קילו סולת,
חצי כוס שמן,
לבן אחד,
סוכר וניל,
קינמון כף שטוחה,
חצי כוס סוכר,

לסירופ:
 2 כוסות סוכר, כוס וחצי מים, מיץ מלימון אחד להביא לרתיחה, להוריד את האש ולהמשיך 
לבשל עוד כ- 10 דקות (עד שהסירופ מסמיך מעט) בתיאבון,
 צ´ופאר לוס דידוס.

עוד אפשרות לסירופ:

כוס סוכר
כוס דבש
2 כוסות מים
מיץ מחצי לימון 
כף מי ורדים
וקינמון

מערבבים הכל יחד, אם זה סמיך מאד מוסיפים מעט מים.

אופים כ- 20 דקות בחום 180 מעלות, בעצם עד שזה נהיה חום זהוב, אני אוהב
את זה קצת שרוף, הטעם שונה. 
חותכים מייד מעויינים, ושופכים על זה את הסירופ הקר. 


בתיאבון, צ´ופאר לוס דידוס.

ללקק את האצבעות