למה בעצם קראתי לזה פשטידת ...?
כי זו פשטידה שיכולה להכיל איזה ירקות שאתם רוצים,אני אוהב כל פעם לגוון ולהשתמש בירקות שונים:
הנה המתכון לפשטידה של השבוע:
4 גזרים מגורדים
5 קישואים מגורדים
2 תפו"א מגורדים
1 בצל מגורד
5 שיני שום קצוצות
חצי כרובית מפורקת ביד לפרחים גדולים
כוס קמח מצה(שנשאר מפסח)
3 ביצים
4 כפות שמן זית
1 כף אבקת מרק עוף
1 כפית מלח גס
חצי כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
בתוך קערה מערבבים את כל חומרי ההכנה חוץ מהכרובית.
מכינים תבנית משומנת שעליה יש קמח מצה מפוזר.
את כל חומרי ההכנה מכניסים לתבנית ומיישרים,מכניסים את פרחי הכרובית מלמעלה ליופי(כמו בתמונה),
על כל פרח כרובית מפזרים מעט אבקת מרק עוף.
מחממים את התנור ל - 180 מעלות ומכניסים פנימה לארבעים דקות לערך,עד השחמה של החלק העליון.
הפשטידה תצא מעט רכה,לא לדאוג,לאחר הקירור היא מתקשה.
את הטעם אני לא יכול לתאר - פשוט נגמרה תוך יום!
קצת רוטב סויה מסביב ועם כל ביס טבילה וזה פשוט המממממממממממ
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה