דפים

יום רביעי, 20 במאי 2015

קנלוני ברוטב פטריות של מחלבות רמת הגולן

שלחו לי את שלושת הרטבים של מחלבות רמת הגולן לניסיון,
רוטב פטריות,רוזה ואלפרדו.


שבועות בפתח והכנתי קנלוני מעניין.

הטעם להתעלף - הרוטב קרמי, סמיך וטעים.
השתמשתי ברוטב הפטריות הטעים והחדש של מחלבות רמת הגולן.
בואו נתחיל ונראה את המתכון המעלף הזה:

מתכון:

קנלוני מכל סוג שתרצו
רוטב שמנת פטריות של מחלבות רמת הגולן.
פרמזן להקרמה
עלי בזיליקום טריים מהגינה לקישוט וטעם
למילוי

1 גבינת טוב טעם
1 בצל קצוץ
1 פטריות קצוצות
1 תפוח אדמה אחד מבושל ומקולף
שמן זית לטיגון
כף אבקת מרק פטריות
מלח
פלפל

איך מכינים:

מתחילים במילוי,
מטגנים את הבצל והפטריות, מוסיפים את התבלינים
מערבבים את כל החומרים יחדיו וקוצצים למחית אחת
אני השתמשתי בבלנדר סטיק למעוך את הכל.

מכניסים לשקית זילוף וממלאים את הקנלוני

מעל מפזרים את רוטב הפטריות המעלף של מחלבות רמת הגולן

מעל מפזרים את הפרמזן

ולבסוף את עלי הבזיליקום.

ארבעים דקות ספא ב - 180 מעלות וזה יוצא .....

ללקק את האצבעות של האזניים.

תמונות?

ברור



מטגנים את הבצל

למעוך ולקצץ

ראיתם איזה טריק מגניב יש למכסה?

עם הרוטב

ההקרמה

היצירה


הפינאלה