כן כן כרוב - קראתם נכון
הכל התחיל שאשתי היקרה קיבלה הוראה לשתות מיץ כרוב, עכשיו איך עושים מיץ כרוב???
הכנסתי את הכרוב למעבד מזון וטחנתי וטחנתי וטחנתי עד שהכרוב הפך לעיסה, הוספתי 3 כפות מים כדי שהוא יוכל להסתןבב בקלות יותר.
בקיצור הוצאתי מהמעבד מזון ,סחטתי את הכרוב ועשיתי לה כוס מיץ כרוב לרוויה.
עכשיו נשאר מלא כרוב, מה עושים עם זה?מה ? נזרוק?
ברור שלא.
אז יאללה עשינו מתכון חדש ומעניין.
מתכון ללא גלוטן,טעים בטירוף ופשוט מאוד.
מצרכים:
חצי כרוב טחון חח
2 גבעולי סלרי גדולים
3 ביצים
צרור פטרוזליה
כוס חלב סויה ללא סוכר
כוס קמח שקדים
שקית אבקת אפיה
מלח
פלפל
שום גבישי
איך עושים:
לתוך המג'ימיקס על הסכינים הכנסתי את כל המצרכים והתבלינים למעט הכרוב (כי הוא היה כבר טחון וסחוט)
נתתי לו לעבור עד שראיתי שהכל הופך לעיסה אחת .
ערבבתי את העיסה יחד עם הכרוב
עם העיסה דלילה מידי אפשר להוסיף עוד קמח שקדים.
יצרתי קציצות ויאללה
שימנתי נייר אפיה והנחתי את הקציצות ולתנור.
שתי אפשרויות אפיה:
בתנור על טורבו 200 מעלות 40 דקות
או באיירפרייר על 200 מעלות 20 דדקות
תקשיבו זה יצא מטורף
בריא /מלא סיבים/מלא חלבון ולא מטוגן
איזה כיף של קציצה
תנסו - ספרו לי איך היה..
נשמע מצויין, רק "לשם מה חלב הסויה" - להוספת חלבונים? הרי השתמשת בביצים, לא?!
השבמחקניתן לוותר אך מוסיף טעם
מחקמעניין
מחק