דפים

יום שבת, 4 באפריל 2020

עוף ממולא באורז




מצרכים:


3 כוסות אורז מוכן.
1 עוף שלם נקי.


למשרת העוף:
3 כפות שמן זית
1 כפית פפריקה מתוקה/חריפה.
1 כפית מלח גס.
1 כפית אבקת שום.



למילוי:
אפשר לעשות מילוי של כל סוג של אורז שאתם מכירים.
יש שעושים מילוי בשרי,אני בחרתי באורז עם ירקות.



אופן ההכנה:
ממלאים את העוף באורז גם בתוכו וגם מתחת לעור,זה מגדיל את הנפח ונכנסת כמות אורז יותר גדולה,לאחר מכן סוגרים את הפתחים בעזרת קיסמי עץ(תזכרו איפה שמתם אותם).

לאחר שסגרנו את העוף מורחים אותו מכל הכוונים במשרה שהכנו ועוטפים בנייר כסף או מכניסים לשקית קוקי ענקית.
מכניסים לתנור ל- 180 מעלות לשעתיים,שעה וחצי כשהעוף מכובה וחצי שעה נוספת ללא הכיסוי לצורך ההשחמה.









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה