דפים

יום חמישי, 27 באוקטובר 2022

סלט מיונז או סלט תפו"א

 סלט מיונז או סלט תפו"א

 

טוב שנתחיל?

מצרכים:

3 תפו"א קלופים וגדולים

3 גזרים

4 ביצים

אפונה (אנחנו לא מוסיפים)

קופסת מלפפונים קטנה במלח

4 כפות מיונז

מלח

פלפל

 

איך מכינים:

 

מבשלים את התפו"א והגזרים עד שהם מתרככים.

את הביצים במיים עד שנהיות קשות

מי שמוסיף אפונה אז כמובן לבשל את האפונה

לאחר שהכל מתקרר חותכים את התפו"א,גזר,ביצים והמלפפונים לקוביות,לא לגרד ולא לעשות פירה אלא קוביות.

שמים את הכל בקערה אחת,מוסיפים את המיונז,מלח ופלפל לפי הטעם,שמים יום אחד במקרר ש"יתפוס" את הטעמים ומגישים קר.

 

טעים בהתחייבות - עובר אצלנו איזה כמה שנים טובות במשפחה.

 

נו למה אתם מחכים - יאללה לעבודה

 



2 תגובות:

  1. אני מאלה שמוסיף אפונה :)
    מלבד הרכיבים שציינת, מצאתי שתוספת כשליש כפית חרדל משדרגת את עומק הטעם של הסלט. שווה לנסות.

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה על העצה , אצלנו פחות אוהבים חרדל, איך אומרים על טעם וריח...

      מחק